SCREW FEBRUARY!

Hej finingar!
Kommer eventuellt bli lite kass uppdateringen här! Vi har precis flyttat och ännu inte fixat internet men förhoppningsvis kommer det snart det också 🙂

Alltså MARS är här och det behövdes! Februari va inte min månad, inte alls! Men februari har startat med ny lägenhet, vinst i tävling, the justcheck Collection!
Good News! Jag berättade ju för ett tag sen att jag hade en grejj på G! Detta var ett jobb, ett jobb som jag hade på G men tyvärr inte fick! Men igår ringde dem igen med goda nyheter, dom vill ha mig som extris! Så idag jobbade jag min första dag som säljare på….. TEKNIKMAGASINET!
Så otroligt roligt att få träffa och serva folk igen, ett perfekt extrajobb nu under tiden jag pluggar och ett tag framöver! Glädje! 🙂

Jag fick också hem världens bästa paket hen idag, kläder från justcheck collection! Finally får jag äntligen bära Drop it like a squat hoodien som jag suktat efter SÅ länge! Kläderna hittar ni till försäljning på justchecks hemsida!
Att vinna ett träningskit från NutriNick satt inte heller fel och sist men inte minst så bor jag i världens finaste och mysigaste lägenhet! Bilder kommer när jag kommit iordning bättre!
Allt ordnar sig visst till slut, förr eller senare!

Puss!!

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!