Jobb och smooothies!

Har seriöst tränat 10 dagar i rad utan paus i mellan!:/ Positivt men kroppen behöver vila också så idagfickd er bli en vilodag, rastlöst men på något sätt ganska skönt. Älskar mina mornar på gymmet, det ger mig så mycket energi till resten av dagen!

Positivt var att jag hann med att göra frukost innan jobbet i morse, smoothie fick det bli! Som jag saknat att exprimentera med olika smoothiesar!
Gjorde en idag på 2 dl blåbär, 2 dl lättyoghurt, 1/2 banan, lite vatten och lite havregryn!
SLUUUURP sa det bara 🙂
Imorgon laddar jag för ett grymt rygg/tricepspress och älskade Gekååås! Massa saker som måste handlas!:)

kram!

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!