Träning, plugg och kokoslatte!

God förmiddag fina ni!
Hjälp, vi börja bli bortskämda med sol i Halmstad nu, inte ett moln så långt ökat kunnat nå på hela veckan, så härligt. Jag har unnat mig en hel del härliga promenader det senaste, så skönt med frisk luft.

Idag ringde klockan klockan 05:30! Då jag börjar jobba 30 minuter tidigare idag måste jag också stiga upp 30 minuter tidigare för att hinna träna och plugga mina timmar! Tur man är morgonpigg! 😉
Körde rygg/triceps och lite mage i morse, härligt! Älskar verkligen gymmet på morgonen, det är jag och max 3 personer till, man kan köra mer intensiva pass när man slipper stå och vänta vid vikter och maskiner.

Körde en form av cirkelpass idag vilket jag tycker är grymt bra för att hålla intensiviteten uppe.
Började med rodd i maskin med fria vikter och körde sedan cirkel i cablemaskinen samt med viktstänger. Första cirkeln bestod av latsdrag i cablecrossen, skivstångsrodd och stående rygglyft med skivstång. Detta repeterade jag 4 gånger, från 13 reps ner till 8 reps allt efter som jag höjde mina vikter.
Nästa cirkel bestod av sittande rodd i cablecrossen varvat med stående tricepspress i cablen.
Sista cirkeln bestod av täta latsdrag och tricepspress med rep, även dessa i cablecrossen. Avslutade med tricepsextension med hantlar och lite chins och dips i maskin, kändes grymt 🙂

Hem för frukost och plugg och en mellis paus med riskakor och egengjord kokoslatte.
Hur enkelt som helst är det också.

1 kopp kaffe (jag kör med nescafe just nu, 2 tsk kaffe och hett vatten)
Lite lätt mjölk
1 msk kokosoljan

Blanda allting i koppen och du har världens godaste kokoslatte. 🙂

Vad gör ni denna fina fredag?
Hoppas ni njuter ordentligt!
Ikväll kommer äntligen min P hem igen, som jag längtat!

Kram på er!

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!