lev&njut

Det har slagit mig de senaste åren, hur viktigt det är att leva, och då tänker ni, ja men leva gör vi ju alla?
Gör vi? För mig är leva att göra det man verkligen verkligen älskar, det man en gång drömt om att göra, det som får en att må så himla bra.

För mig är leva att:
uppfylla de som en gång var drömmar
älska mig själv och andra
befinna sig i nuet men samtidigt se fram emot det som komma skall
träna
äta
resa

För mig är detta självklarheter, men tror inte det är det för alla, därför tar jag upp detta idag.
Vill ni veta vad som skrämmer mig mest?
– Att bli gammal! Ja det är sant, jag är rädd för att bli gammal men framför allt är jag rädd för att bli gammal och INTE gjort allt som jag velat göra, att inte fått se de platser jag vill se, att inte ha utbildat mig till det jag vill arbeta med och så vidare…

Förstår ni vad jag menar?
Jag har varit depprimerad, jag har fått gå igenom saker som barn som inte är vanligt, jag har hatat min kropp och framför allt har jag behandlat mig själv och min kropp väldigt illa.

De senaste åren har det ändrats. Jag lever idag efter mottot Don´t Dream your Life, Live your Dreams. Vissa saker är mer omöjliga än andra och ibland är motgångarna svåra MEN det är det som formar mig till personen jag är, och den jag håller på att bli. The best version of me!

Massa klyschor i detta inlägget! Men det är klyschor som jag tror på, som är viktiga att ta in!

lev&njut!

kram!

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!