Selfiedrottningen?

Drottningen av selfies fick jag höra idag, och ja kanske? 😀 Tar det i alla fall som något positivt.
Mitt mål är ju att sprida så mycket glädje som möjligt, och gör jag det via selfies så är väl det grymt? 🙂
Dock tror jag aldrig att jag kommer skaffa mig en selfiepinne, tycker det ser lite löjligt ut men bilderna kan ju bli riktigt riktigt bra. Såg många som använde sig utav det i Asien och bilderna blir ju fantastiskt häftiga måste jag säga! Jag ska absolut aldrig säga aldrig för det får jag väl käka upp sen då, vi har dom ju på jobbet så vem vet, kanske selfiedrottningen äger en sådan snart också 😉
I vilket fall som helst älskar jag att uttrycka och förmedla mig själv genom mina bilder, om det sen är på mig själv eller färgglada frukostar spelar ingen roll, huvudsaken är att jag förmedlar den känslan jag vill 🙂 Så ja, screw jantelagen helt enkelt, I LIKE IT ALOOOOT.

Bjussar därav, dagen till ära, på lite selfies från gymmet idag! Fick till ett riktigt bra ryggpass faktikst 🙂
Nu bär det snart av till Väla för lite FroYo och shopping(ja jag skrev liiiiite shopping)
Ha en fin fredag!!! 🙂

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!