Materiell glädje!

Hade världens bästa dag igår tror jag! Åkte till Väla med min Emma och en gammal klasskompis som jag inte träffat på HUR LÄNGE SOMHELST! Så mysigt och så roligt!
Jag kan också meddela att jag inte handlat några kläder egentligen sen jag gick ner i vikt, det vill säga, allt är ganska mycket för stort! Jo, jag vet, köpte ju jeans för inte så länge sen men hallå, det räknas inte för det är ju jeans! 😉 Känns grymt att numera kunna handla kläder i storlek S och i vissa fall M, inte längre L och XL för att det skulle se så stort och pösigt ut som möjligt.
Hittade en fantastiskt söt och färgglad klänning, en ”nattlinne”klänning och en snygg tunn tunika att ha över, allt på GINA FOREVA and EVA, så klart 🙂
Lite Froyo blev det också så klart, alltså finns det något godare? Nä tror inte det 🙂

Idag har jag hunnit med gymmet och frulle på Nyhems Cafe med P. Lyckades lyfta 10 kg i axelpress med hantlar idag, nytt rekord och det kändes grymt! Axlarna är helt klart favoriten att träna just nu, får ett bra pump liksom:)

Önskar er en grym lördag! Har ni förresten idetorka när det gäller era matlådor inför kommande vecka kommer det ett hett tips från mig i eftermiddag! 🙂

KRAM!!

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!