Produkter från NutriNick

image

Minns ni att jag för någon månad sen fick ett testpaket från NutriNick? Jag har fått äran att testa alla deras fantastiska produkter, det var några stycken och har därför tagit lite tid!:)
Tänkte därför ge ER en liten utvärdering av grejjerna, kanske det finns något ni är extra nyfikna på?:)

Bönpastan: Denna var helt fantastisk! Naturligt rik på protein då den är gjord på bönor, helt fri från gluten och mjöl! Vad smakar den egentligen? Jag vet
Ärligt talat inte då jag anser att den inte smakar så mycket men det för ju inte pasta heller? Ingen läskig konsistens utan passar perfekt som ett proteinrikt komplement till pasta! Jag har testat mina med både en laxgryta och till min sambos carbonara och OM det slank ner? JAAPPP 🙂

image
image

Kexbarsen: En proteinrik, osötad kexchoklad skulle jag säga och kan det gå fel? NEJ! Jag älskar dessa! Har testat både den första och den andra (den utan palmolja) och båda är magiska men det är klart att nummer 2 är bättre! Istället använder dem kokosolja för att skydda och bevara regnskogen! Dessa låste ni testa, jag köpte alltid kexchoklad när jag skulle göra prov på gymnasiet, ersätt med denna istället!:) Grymt mumsig!!

image

Steviadrops: Jag ska ärligt säga att jag var skeptisk! Jag har aldrig tidigare behövt sötningsmedel så varför börja? Men min nyfikenhet tid över och jag tyckte det var värt att testa och det gjorde jag rätt i! Allt vill jag inte söta, exempelvis min naturella yoghurt! Men den behöver inte användas som sötning, den kan användas som smaksättning! Jag fick testa smaken choklad och har bland annat smaksatt min frukostgröt samt min granola med denna! Dropparna görs från stevisplantan, alltså naturligt framställt men du, va försiktig! Den ger mycket smak och sötning så allt för många droppar behövs inte 🙂
image

Proteinbars: NutriNick gör flera olika proteinbars och jag har testat Carb Control Lean Chocolate och Rich Chocolate! Dessa är proteinrika, utan sötningsmedel och helt glutenfria! Jag gillar dem, på något sätt gillar jag att dem inte smakar sött för det får dem ju att på något sätt kännas ”tillåtna”! För mig är allt tillåtet men ett perfekt mellanmål helt enkelt!:)

image

image

NutriCrunch: Dessa testades i smakerna Chocolate/orange och med smaken hasselnöt! Påminner om steviakexbaren faktiskt! Perfekt som ett ”nyttigare” godis eller mellanmål! Jag älskade dem!:)
image

Seaweedsnacks: Jag smakade chipsen med smak av wasabi och nja, inget för mig direkt!;) Men gillar man sushi lär man älska det!!!!

Generellt är NutriNicks produkter grymma!!!!:) Är det något ni är sugna på? Mycket utav deras produkter finns i vanliga matbutiker!:)

kram!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!