Lång dag med benpass och misslyckade våfflor

Wow, mina ben är helt slut!
Började dagen med ett grymt benpass, har sedan jobbat hela 10 timmar och stått upp i stort sett hela dagen, japp mina ben är bokstavligt talat helt slut, och svullna! Jag blir sådär sexigt svullen kring mina anklar, förmodligen så man kommer se ut när man är preggo, super snyggt 😉

Igår var det ju våffeldagen och jag tror inte någon som har instagram kunde missa detta? Åh så mycket fina och läskande bilder som hela tiden kom upp! 🙂 ÄLskart!
Jag hade minsann också våffelmys igårkväll, jag hade bjudit hit Emma och Emma och förberett en helt egen våffelsmet… som helt misslyckades. Det slutade med att det blev svårstekta pannkakor, men GODA blev dem och det är ju huvudsaken. Hade köpt färdig våffelsmet också som tur väl va 😉
Fattar inte hur jag lyckades misslyckas dock! Gjorde som det stod i receptet hos bakasockerfritt men det blev inte alls så fina som hennes 🙁
Kanske jag lät smeten stå för länge?
Jaja, goda blev dem i alla fall och jag tänkte dela med mej av receptet nedan också, vem vet, kanske ni lyckas? 🙂

Våfflor
Cirka 3 st¨

2 ägg
2 tsk kokosmjöl
2tsk fiberhusk
1 dl mjölk
1 krm vaniljpulver
1/2 tsk bakpulver

Gör såhär:
Blanda samtliga ingredienser och låt stå i cirka 10 minuter(mina stod vääääldigt mycket längre, kanske berodde på det)Grädda våfflorna i våffeljärnet, eller osm i mitt fall, stek dom. Servera med vispad grädde och hallonsylt 🙂 Sååå gott 🙂

Det blev även över till middag ikväll, då toppade jag dem lite keso, hallonsylt och rostade kokosflingor, mums 🙂

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!