Dessa helgfrukostar!

Åhhh jag älskar ju frukostar men helgfrukostar är ta mej tusan det bästa! Något jag vill fortsätta med forever!
Patrik firade inte våffeldagen så jag lovade honom pannkakor och offline till frukost idag!
Ni måste göra våffelpannkakorna jag gjorde i onsdags, receptet har ni här. Idag blev dem heeelt perfekta! Måste haft inne smeten för länge i i kylen sist!

Testade också att göra en underbar smoothie, jag älskar smoothies! Denna gjorde jag på 1 förpackning trädgårdsbär, 2 dl valfri mjölk, 2 dl naturell yoghurt, 1 skopa Camilla white Chocolate från fitnessguru Och 1 dl vatten beroende på hur tjock man vill ha den 🙂

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!