Misslyckat intervallpass=Lyckat pass för rumpistumpan!

Shit pommesfrittes vilken konstig morgon det blev.
Någon mer än jag som inte ställt om mig till sommartid ännu, hands up!
Jag kan inte minnas att jag någonsin haft problem med detta innan. Men konsitgt är det kanske inte, ringer klockan 05:00 nu innebär ju det att klockan var 04:00 i lördag vilket är mitt i natten, så ja, den timmen gör kanske ganska mycket ändå.
Jag var inte alls taggad på intervaller i morse men jag är envis och skulle promt göra det ändå, det gick inte sådär jättebra.
Ställde mig på bandet, på med 3 % lutning och orkade köra 1 tabata pass innan jag kände att nej, ta mig härifrån. Visst där det konstigt hur kroppen funkar, vilken färskvara den är. Olika från dag till dag, verkligen!
Jag körde två tabataintervaller sen bestämde jag mig för att köra ben med fokus på rumpa.
Det gjorde jag helt rätt i för det blev grymt bra.

Squats i smith 2×10 ala 30 kg, 2×8 ala 50 kg och 2×10 ala 20 kg
Raka marklyft 3×10 ala 25 kg
Abduction (stående och sittande) 4×8 ala 60 kg, 2×20 ala 30 kg
Liggande benpress 2×10 ala 80 kg, 2×8 ala 120 kg, 2×10 ala 60 kg
Sumosquats med KB 3×8 ala 12 kg

Avslutade med 1 intervallrunda till på 10 minuter och ja, efter det kunde jag knappt gå. Vi får se hur det känns imorgon.

By the way så älskar jag denna tiden på året, det är ju nämligen PÅSK snart. Det är typ min favviohögtid då det innebär att äta så mycket godis som möjligt! är det inte underbart? En högtid som har fullfokus på godis? 🙂 Och ja, Jesus uppståndelse också såklart.

Vad har ni lagt i era påskägg i år? Vanligt godis eller nyttigt godis? 🙂
Jag kommer slänga upp ett recept på de godaste chokladbollarna jag har ätit ikväll, kladdiga kladdkakasbollar 🙂
Kanske något att lägga i årets ägg? 🙂

KRAM på er!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!