That week!

Ja det är den där speciella veckan ni vet, den som bara vi tjejer har… Och med den kom ett sötsug från h*lvetet skulle jag vilja säga för fy för sjutton!
Allt jag har sett har jag velat stoppa i min mun, inte bara godis utan frukt, nötter och mat också! Det finns liksom ingen botten! Är det såhär det ska vara, antingen noll matlust eller suget X 1000 😉
Vad gör ni suget kickar in? Jag skulle ju kunna äta godis men där är jag inte riktigt ännu! Mina chokladbollar från förra i lägget har hjälp, så kan man väl säga 😉

I vilket fall som helst, tonight is the night, premiären som vi alla har väntat på, FAST AND THE FURIUOS 7! Och så i samma veva, nämligen idag, outar dom att det kommer en 8?! Jag menar nu räcker det väl!? Fast ja, jag mår inte dåligt av att kolls på vin diesel på filmerna heller!

Jaja, i ren protest blir det naturgodis ikväll, kanske ett och annat popcorn också!
Men först ut, THAIMAT MED bästis!
Ha en fin 1 april!!
Åhhh har ni blivit lurade förresten?:)

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!