Påskledigt!!

image

Heeeeeej fina 🙂
Hur mår ni i påsktiderna?
Jag mår toppen, jobbade till 18 idag och gick nu på påskledigt 🙂
Härlig känsla! Hemma väntade ett påskägg från älsklingen, innehålande Celsius, choklad, naturgodis och salta s, kunde det blivit bättre? 🙂

Hur var filmen igår då? Gillar ni Fast and Furious filmerna? Jag älskar dem och jag älskade denna, gick helt klart upp på en andra plats! Hyllningen till Paul Walker va så fin och så sorlig, jag började gråta och sa högt i biosalongen; Nä detta är värt en applåd. Jag började klappa och resten av salongen hängde på, så härligt 🙂
Riktigt bra med andra ord!

Ikväll blir det slapp, mys med mina hemmagjorda scones, recept hittar ni här om ni är sugna. Imon blir det påskfirande i Värnamo, underbart!

Glad Påsk fina ni och hörrni… att ni vill följa mig och min vardag gör mej så jävla lycklig!
Stor kram till er!!!!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!