New in…

image
Var och köpte nytt protein samt aminosyror på tillskottsbolaget på min mellislunch idag! Som ni säkert har märkt har jag snöat in på tyngres protein! Hallonsaft smaken på aminosyrorna har jag dock inte testat, har ni? Ganska excited över dom isf!;)

Intervalldag idag, så blev det icke! Ingen kunde varit mer opepp på det än jag så det blev ett axelpass istället, how I love them! Ja passen alltså… Ja axlarna med, dom börjar nämligen ta form och bli riktigt snygga!!!:)

Jag körde lite blandade övningar idag, Axelsving med kettlebell, axelpress med stång, axellyft med stång, sittande axelpress och axellyft i Cablecrossen!

Hoppas ni njuter i solen, själv ska jag kila ut på promenad med bästis!:)

Kram på ER!

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!