Skippa hetsen!

image
Jag la upp ett inlägg på instagram igår där jag tog upp en sak som jag anser som viktig i dagens samhälle och fick sån fantastisk respons.
Beach 2015 är på väg, kan någon har missat det? Sociala medier bombas med dieter, 30 dagar utan socker och svälttips så nej, tror knappast någon har missat! Är det så jäkla viktigt med en sönderdeffad kropp, nedbrutna muskler och att må dåligt under längre period, för att man ska kunna visa upp sig 1-2 gånger i bikini, på beachen i sommar? Ärligt talat? Svarar du Ja, så fortsätt men då tror jag också du kan sluta läsa här.
Missförstå mig rätt, alla funkar olika och det någon mår bra av, kanske någon annan mår sämre av men lets face it, vi lever i ett idealsamhälle.

Jag har, sen så länge jag kan minnas, svält mig, jojobantat, spytt och räknat kalorier för att på något sätt passa in, det har varit försök till att älska mig själv. Detta kallas ätstörning! Ätstörningar innebär inte en anorektisk kropp, ätstörningar måste inte synas på utsidan, det är vad som händer i huvudet hos en person med ätstörningar som är det intressant. I mitt huvud finns en gubbe, som är lika stor som ett pekfinger, han har hög svart hatt och ser sur och arg ut. Han berättar elaka saker för mig, saker som han vill att jag ska lyssna på, vilket jag har gjort, fram till för några veckor sedan.

Jag har insett, att anledningen till att jag mår som jag mår idag, beror nog inte på min viktnedgång. Det handlar om mitt val av livsstil, den förändringen av min livsstil som jag har gjort. Idag älskar jag träning, jag älskar mat och framförallt älskar jag att jag kan göra både och, snart helt ångestfritt. Jag har helt enkelt aldrig mått så bra som nu!

Vad jag vill komma fram till är att idealet idag, visar en sida om hur man borde se ut. Alla dessa 30 dagar utan godis och dieter, gör det om DU vill göra det! Inte för att andra gör det. Varför utesluta något som får en att må bra? Älskar du godis, ät godis, med måttliga mängder! Varför´30 dagar utan något om du älskar det du utesluter?

GÖR DET DU VILL OCH KÄNNER FÖR och låt inte någon annan påverka det beslutet.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!