Respekt till tyngre!

Likt Ebola sprider sig paniken. Hur ska det här gå till?! Folk tittar ned på sin kropp, blickar mot kalendern och inser att tiden är knapp. Går det ens, eller blir det en sommar i vassen i år igen? Tyst förbannar de flesta sig själva för att de inte visade lite bättre karaktär runt jul. Och nyår. Och påsken med, för den delen. I fikarummen byts kakor och tårta ut mot knäckebröd och kvarg. Människor slänger sig upp på löpband och crosstrainers och blir kvar där i timtal. Far- och mormödrar gråter när deras nybakade bullar förblir orörda. Gymmen, som blivit lätt folktomma sedan nyårslöftena långsamt självdött, fylls åter på med beachpanikmänniskor, som med ångest i blicken kör allt fettförbrännande som existerar. Zumba, Bodypump, Grit och/eller hela kroppen inlindad i gladpack.

Grymt bra artikel skriven av krönikören på tyngre! Så väl värt att läsa och så väl värt att tänka på!
Kolla i spegeln och säg fan vad snygg jag är, klappa dej själv på axeln och njut av att vara du + njut lite extra av fredagsmyset 😉

Artikeln är läsvärd, ni hittar den här!

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!