Till 95 %

image

Är jag i stort sätt ALLTID positiv och glad, det är sån jag vill vara, så då är jag sån.
Men jag är heller inte mer än människa och har självklart också svackor ibland, även om jag inte alltid går in på djupet på det här på bloggen. Varför? För att jag vill att bloggen ska vara en glädjeblogg och jag vill sprida positivitet och glädje, inget negativt alls helst. Men för att vara realistiska vill jag ändå nämna detta och det bästa är att det är helt okej att ha det. Det är något vi ofta glömmer idag. Vi har en press på oss att allt ska vara så perfekt som möjligt, men verkligheten ser inte sådan ut. Och det är okej för mig, och det är okej för dej att ha sämre dagar. Thats Life liksom!
När gubben har hög röst i huvudet och jag känner mej nere finner jag min motivation i att kolla på mina före och efterbilder, för att inse att fan vad grym jag är. Och vet du vad? Det är du också!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!