Välmående!

image

image

image

Som jag skrev bestod helgen av grymt välmående, vi pratade välmående, vi utförde välmående och ja, vi levde helt enkelt i välmående!
Alla mina välmående sinnen aktiverades under lördagen med världens härligaste sällskap, intressant utbildning och snack, adrenalinpumpande aktivitet i form av laserdooome, massa god mat och godis och träning!
Vad är välmående för dig?

För mig handlar det om allt jag skrev ovan, relationer, träning, mat och aktiviteter!
På min blogg handlar det mycket om mat och träning, det har jag valt att nisha den till liksom men välmående är också så mycket mer! Jag har känt lycka i helgen, lycka att ha så mycket underbara människor runt mig, lycka över att ha en kropp som fungerar, lycklig att kunna röra mig och vad med på en aktivitet som innebär rörelse för både ben och armar, lycka över att ta del av tips och trix från mina tjejer om träning, lycka över att kunna äta mig mätt på underbart god mat och lycka över att ha möjlighet att få vara med i ett sånt här underbart TEAM!

Ibland gnäller jag mycket, det tror jag vi alla gör?
Man har lite extra fett på magen kanske, man kanske känner rädsla över den där extra kakan eller något liknande! Vad vi glömmer är att älska livet ibland! Att njuta och leva i dom reaktioner och situationer vi vill!
Börja leva det liv du vill, träffa dem du vill, träna det du vill och ät det du tycker om!

Välmående är för mig en balans, en balans i livet! Balansen mellan reaktioner och privatliv, balansen med mat, balansen med träning men framförallt är det att känna lycka! Den genuina lyckan, rakt in i hjärtat!
Så har jag känt i helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!