Middag: Hemmsgjord kebabrulle med vitlökssås

Middagen i förrgår blev inget mindre än kebabrulle, helt hemmagjord!
Vi storhandlade i måndags och min kollega åt kebab till lunch så jag va sugen kan man säga 🙂
Vi köpte limabröd och färdig kebab och tillsatte sedan sås och sallad

Hemmagjord kebabrulle
Kebab
Limabröd
Grönsaker
Kvarg
Vitlök
Salt och peppar
1/2 lime

Sås:

Ta cirka två dl kvarg, 2 pressade vitlöksklyftor, saften från 1/2 lime och salt och peppar och blanda till en slät sås!

Gör såhär:
Stek köttet och skär upp grönsakerna till salladen ni vill ha! Värm brödet och smeta sedan ut såsen på brödet, topps med kebab och sallad! Vira ihop rullen i folie och ät och njuut!:)

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, tusen tack för ditt svar! Ja hade jag bott i Halmstad hade jag anlitat dig direkt:-) Känns verkligen läskigt börja träna, vet ju inte hur maskinerna fungerar ens..;-) min tanke är att få en genomgång av maskinerna och sen få ett träningsprogram, börja med det och konditionsmaskinerna och sen hoppas jag på att jag blir ”proffs” så småningom:-) återigen tack för ditt svar! Trevlig Valborg!

  Emma 2015-04-30 17:47:25
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Gymmen har oftast gyminfon, där dom går runt och visar maskinerna. Det var jag på första gången, jättebra 🙂
   Inga problem, självklart svarar jag!!! 🙂 Hör av dej om du har fler frågor 🙂
   Kram på dej!

   Sophia 2015-05-01 09:16:35
   Svara
 • Hej, tack för en inspirerande blogg! Dags för mig att ta tag i min kropp nu också. Idag har jag köpt gymkort…hur tänkte jag där undrar jag nu;-) Har aldrig styrketränat förut.. Jo lite men inget seriöst! Och nu ska jag bannemig ta tag i det!! Hur gör man när man känner sig helt malplacerad:-)?? Ska man be om att de gör upp ett schema till mig? Har du något tips? Hur startade du? Jag kan noll.. Ändå känner jag att styrka är det bästa:-) vill forma kropp o gå ner lite… Svara bara om du har tid:-)) kram

  Emma 2015-04-29 17:58:59
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma.
   Tusen tack för dem fina komplimangerna, det gör mig väldigt glad att du uppskattar min blogg 🙂 Vad roligt, gymträning är grymt kul! Jag var också nervös i början, livrädd rent ut sagt men alla är nybörjare, och jag vet att det kommer gå grymt bra 🙂 Man kör sitt race och skiter i va andra säger. Jag startade med mycket konditionsträning och lite enklare maskiner. Jag lärde mig mycket genom instagram, s¨g hur dem andra tjejerna gjorde liksom 😉 Där efter skaffade jag en PT vilket jag tycker du verkligen borde göra, en jättebra investering och man får lära sig mycket! Ja styrketräning är bäst, ju mer muskler, desto högre fettförbränning. Vill du inte investera in en PT just nu, börja med lägre vikter och högre repitioner. Va försiktig med att lyfta tungt innna du vet säkert hur man gör, ha någon som kan som i så fall visar dej! 🙂 Hade du bott i Halmstad hade vi kunnat träna ihop 🙂 KRAM

   Sophia 2015-04-30 17:17:17
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!