Valborg

Åh fy tusan vad vi ska festa i kväll, helt galet asså!
Hahaha skojja bara 😉 Det blir en luuuugn kväll för Fia och P kan jag säga, jobbat sen 8 imorse så grillad korv och majbrasa får jag njuta av ikväll! Nä jag vet, inte så illa pinkat inte sant? 🙂 P hade ordnat en överraskning när jag kom hem, min favvochoklad och rosor, hur gulligt? Satt fint idag, extra speciellt idag, då det är den där tiden på månaden brudar 😉 Någon mer än jag som beter mig som jag aldrig sett mat förr när ni har mens?
Här finns NO BOTTEN skulle man kunna säga så några rutor choklad blir det nog ikväll också om jag känner mig själv rätt. Och glöm inte, Det är OKEJ att käka godis om man är sugen, oavsett torsdag eller lördag! Allt med måtta finingar.
Ha världen finaste valborg, helt galet att det är första maj i morgon, eller hur? vart tog April vägen?
Ta det lugnt på gatorna ikväll ungdomar! 😉

PUSSS!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!