Ett skratt förlänger livet!

Grillning igår igen! Enligt mig är detta den bästa tiden på året. Man har sommaren framför sig, och man uppskattar värmen, blommorna och ljuset på ett helt annat sätt såhär i början av sommaren skulle jag säga 🙂
Liiiite kallt kan jag tycka att det är fortfarande? Läste precis att kallt väder i maj hotar våra svenska jordgubbar och OH NO, det får liksom inte ske, typ, kan jag känna 😉
Gårdagen bestod av grillning, naturgodis och sällskaps spelande. Vi spelade Risk och jag ställer er en fråga, KAN ETT SPEL TA LÄNGRE TID ELLER? Vi spelade 4 timmar, då hade fortfarande ingen vunnit, så när klockan slog 24 så självdog jag, och min armé 😉 Trevligt hade vi i alla fall. Har ni några vänner osm ni ALLTID skrattar med?
Det har jag, min Emma och Ps bror Rikard, har jag aldrig tråkigt tillsammans med. Att skratta så tårarna sprutar är nog fan det bästa som finns.
Det är sant som dem säger, ett skratt förlänger livet!

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!