I mitt kylskåp!

Tänkte att det är en rolig grej att jag berättar lite vad jag äter nu för tiden och vad jag handlar under mina storhandlingar 🙂
Vi storhandlar 1 gång i veckan, då brukar det landa mellan 500-700:-/ vecka beroende på vad som behövs. Det brukar alltid bli lite dyrare när jag handlar lax och kyckling samt om jag köper granola och bakgrejjer!:)
Igår blev det en liten shopping då vi hade både kyckling, nötfärs och lax hemma!

Vad handlar jag då?:)

– Naturell yoghurt, mjölk, kvarg och matlagningsgrädde (denna gången testar jag laktosfritt då jag känt av min mage den senaste tiden) och ost
– Mager kalkon, kyckling, lax, nötfärs och ägg
– Färsk frukt! Vanligtvis banan, jordgubbar (vid säsong), äpplen och apelsiner
– Potatis, ris, havregryn, rågbröd och knäckebröd och riskakor
– Fryst frukt och grönsaker! Broccoli, bönor, tropisk frukt, mango, hallon och blåbär
– Har alltid en förpackning med tomat och mozzarella biffar från hälsans kök i frysen
– Färska grönsaker! Gurka, tomat, isbergssallad, bladspenat och ibland ruccola

Vad äter jag?:)

Frukost: Havregrynsgröt, äggmacka, naturell yoghurt och smoothies
Mellis: Minikvarg (utan tillsatt socker), kokt ägg, riskakor eller bars
Lunch: Nötfärs, kyckling i ugn eller kycklinggrytor, lax i ugn eller laxgryta. Serveras med potatis eller råris eller bönpasta från nutrinick
Middag: Ungefär samma som lunchen 🙂

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mer sånna här inlägg vad du handlar för mat och vad du äter. Sen jag flyttade hemifrån så började jag gå upp i vikt å har nu landat med 20Kg +. Tror symtom bov varit 34% créme fraiche och40% grädde…vad ska man äta? Fett eller lättprodukter? Jag går bara inte ner i vikt hur mycket jag än provar!! Ver inte vad felet är

  Tesd 2015-07-02 15:25:40 http://theresefredriksson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Tesds kommentar.

   Vad kul att du gillar inlägget, absolut att jag kan skriva mer sånt här 🙂
   Jag tror inte på lättprodukter och jag tror heller att fettet är problemet, jag tror att sockret är det farliga! Det finns oftast socker i mycket som man inte tror innehåller tillsatt socker, exempelvis fruktyoghurt, bröd, sylt, muslim och liknande. Jag tycker man ska äta en så ren och allsidig kost som möjligt, inte utesluta något och sen röra på sig 🙂

   Sophia 2015-07-04 07:36:30
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!