Ambassadör för NutriNick

Ja ni läste rätt! Jag har fått äran att bli ambassadör för NutriNick. Jag älskar som sagt deras produkter och konceptet ännu mer. Jag älskar också att baka och utnyttja mitt kök så detta kunde inte passat mig bättre.Steviadropparna är grymt användbara både till bad och till frukostkvargen, bönpastan är underbar och behöver jag ens nämna att jag älskar stevia kexbaren? 🙂
Jag kommer att dema och kommer även att hålla i lite demomiddagar hemma. Kanske någon i Halmstad med omnejd som skulle vara intresserad av en middag hemma hos mig eller hemma hos er 🙂 Vore hur roligt som helst 🙂 Hojta till i så fall 🙂
Hädanefter kommer ni mycket recept på bloggen, både på mat och bak, självklart med produkter från NutriNick.
Hoppas ni kommer uppskatta det lika mycket som jag 🙂

KRAAAAAAAAAM!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • åh vad kul för dig! Deras produkter är ju verkligen toppen!! Man skulle ju inte säga nej till en middag serverad med grym mat 😀 vart i Sverige bor du? 🙂 Kramar!

  Sofia 2015-05-06 13:58:49 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Ja jag älskar också deras produkter 🙂 Jag bor i Halmstad, vägarna förbi i sommar kanske? 🙂

   Sophia 2015-05-06 16:22:58
   Svara
   • Svar på Sophias kommentar.

    Ja okej! ja man vet ju aldrig! Jag kommer hamna i Skara ni början av sommaren när jag kommer hem från USA men sen blir det nog flytt till Linköping ganska så snart.. men om jag tar mig neråt i landet hojtar jag till! 🙂 Kram

    Sofia 2015-05-07 19:39:04 http://sofiahager.wordpress.com
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!