Glad, övernattningsbesök och recept på Kvicecream

Vaknade upp, fortfarande helt hög på endorfiner i morse, även fast jag sovit riktigt riktigt dåligt hela natten. Men vad gjorde egentligen det när man vaknade till klarblå himmel, hade ett grymt pass för ryggen på gymmet och när man faktiskt får övernattningsbesök av min fina vän och teammedlem Hanna ikväll 🙂 Vi ska mysa, prata, äta, träna och umgås. Och helst inte kissa och bajsa,i alla fall inte förens imorgon. Dem har nämligen lagt om golvet på min toa, dem började måla igår, första lagret och andra och sista lagret idag. Han sa att det skulle ta två dagar, då antog jag att jag skulle kunna använda toan i typ kväll? Men nej, först imorgon och då känner jag att jaha, det är ganska stor skillnad på två dagar och två DYGN enligt mig. Men men, som tur väl är bor inte Emma så långt här ifrpn, blir det akut får vi helt enkelt springa bort till henne 😛

Som jag skrev tidigare är jag numera ambassadör för NutriNick och dem har just nu en tävling på gång på instagram.
Man kan vinna Alla smaker, ja ni läste rätt, ALLA smaker med Stevia Droppar från NutriNick. Lägg upp ditt favoorecept på kombon Stevia Drops och Kvarg och tagga #kvarglovesstevia, #NutriNick och @NutriNick_Sweden så har du chans att vinna. 🙂

Jag satte ihop ett härligt recept i morse för att inspirera er lite. Nämligen Bananachocolate Kvicecream. Och jag skämtar inte när jag säger att JAG ÄR GRYMT NÖJD MED NAMNET Kvicecream, sjukt fyndigt om ni frågar mig 🙂

Bananachocolate Kvicecream
1 port

1 banan
3-4 msk kvarg
8 droppar av Steviadrops choklad

Gör såhär:
Mosa bananen och blanda sedan i kvargen och rör om ordentligt. Tillsätt sedan steviadropparna men smaka av efter 4-5 droppar. Stevia ger grymt mycket smak och man behöver inte många droppar för att det ska bli en lagom smaksättning på det 🙂
Frys i några timmar och njut ihop med färska bär eller annan härlig topping 🙂

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!