Motivation

image

Jag har fått flera mail, frågor som kommentarer på både instagram och bloggen om hur jag kan vara så positiv hela tiden!:) Det gör mej glad att det är den bilden ni fått
Av mig, jag är nämligen glad och positiv till 98% av min tid!:) Jag mår bäst av att se allt från en positiv vinkel!
Men tro mej, även jag har dåliga dagar! Idag är en sån dag, motivationen är INTE på topp ovh kroppen känns bara allmänt trött och matt, vet ni känslan?
Jag fick till gymmet, körde det sämsta benpasset någonsin! Varken hög på endorfiner eller glädje men vet ni vad? Det är ju helt okej! Resten av dagen ska jag vila, tills kroppen känner sig pigg och mer på hugget! Mat, vila och på’att igen helt enkelt! Resten av dagen ska jag spendera i sängen, med rederiet på datorn och ikväll ska jag avnjuta Ps underbara pasta carbonara!!!
Ha en underbar söndag!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!