Lyssna på kroppen

Ursäkta min lilla frånvaro här igår, jag behöver helt enkelt ett litet break.
Det har aldrig varit riktigt min grejj att lyssna på kroppen, pressa den in i det sista är mer det jag brukar göra.
Men sen jag bestämde mig för att ta tag i min ätstörningar, har jag också bestämt mig för att lyssna på vad kroppen säger.
Jag har sen en tid tillbaka varit jättetrött, liksom matt och helt slut.
Sen några dagar har även illmående kommit och jag har liksom tappat matlusten (igen) lite grann. Oroa er inte, jag äter, men det är inte direkt gott 😉
Därför har jag bestämt mig för en vecka utan gymmet, sova, vila och äta får det bli istället. Jag tror det bara är utmattning och stress, därför tror jag kroppen skulle må himlans mycket bättre med lite vila, eller vad tror ni 🙂

Det är viktigt att lyssna på kroppen hörrni! Jag vet att många av er förmodligen lider av rädsla där ut, typ som ; vad händer om jag inte tränar idag? Jag tappar mina muskler om jag inte tränar med mera.
Men vet ni vad, BULLSHIT! Kroppen behöver vila och ber den om vila, ge den då vila. Du är inte lat för att du låter bli, du tappar heller inte dina muskler och ingenting kommer att hända! Mer än att du förmodligen får mer muskler, mer energi och mår betydligt mycket bättre!

KRAM på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!