11. Sluta oroa dig hela tiden!

Näst sista torsdagspeppen hörrni, fast på en fredag istället för hann inte igår, hur känns det? 🙂 Alla är som nya människor, erkänn 😉 Nä skämt och sido, det var inte det som var tanken. Syftet var att öka era tankar om att tänka mer på er SJÄLVA!
Denna punkten ör otroligt viktig för mig, något jag måste jobba på. Jag är väldigt snäll, FÖR snäll ibland. Att oroa mig för vad folk tycker, tänker oh känner är vardagsmat, något som jag skulle må mycket bättre av att minska på!

Oron tar inte bort morgondagens bördor – men det tar glädjen från dig idag. När du stressar och oroar dig, är det alltid onödigt. Fråga dig själv: Hjälper det situationen om jag bryr mig? Betyder detta något alls om några år? Om inte, är det inte värt att oroa sig om. Stress har en direkt negativ inverkan på vår känsla av lycka och vår allmänna hälsa. Stanna och andas ut.

fa58d9d1a96278e287e8768cde5a22fe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!