sooooft heeelg

Helgen har bestått av massa mys, mindre träning och massa mat!
I fredags åkte vi till Ljungby för gött häng med Emma och Rikard, det blev grillat, som vanligt mycket skratt och en hel del hemmakvällsgodis!;) Igår (lördag) blev det Värnamo över dagen, promenader, mys och gos med mina vovvar och en lugn kväll hemma!

Idag började jag dagen med ett riktigt dåligt ryggpass, underbar start på dagen faktiskt!;) haha! Nä skämtosido, vissa dagar är bara inte mina dagar, som idag! Har nämligen stukat tummen idag också, det med liksom!:/
Nu har jag precis slängt in en brödlimpa i ugnen, resten av kvällen blir lugn! Det blir en tuff vecka med massa jobb framöver och Stockholm till helgen! Har även tänkt träna denna veckan, hoppas tröttheten är på min sida, det vill säga vaken!;)

Hur har ni haft det i helgen?:)

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!