Välmåendepodden

Ja, jag och Jossan gjorde nyheten officiell på instagram igår, det stora vi har haft på G och planerat ett tag är nämligen…. En podcast!:) Jag och fina Jossan ska start en podcast, från och med lördag nästa vecka och varje lördag framöver kommer ni kunna lyssna på välmåendepodden med Jossan och Fia! Välmåendepodden är precis vad det låter som, vi kommer prata välmående och podcasten ska vara POSITIV! Allt som har med välmående att göra, på ett positivt sätt alltså 🙂

Ni kommer att kunna lyssna på oss i appen podcaster eller på iTunes! I podcasterappen kan ni också prenumerar så ni inte går miste om NÅGOT!

Vad tror ni om detta HÖRNNI?:)
Vi tror nämligen detta kommer bli såååå grymt!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!