Back on track

Jag börjar må bättre, fortfarande lite trött men inte alls på samma nivå, och inte alls lika illamående.
Matlusten kommer tillbaka och därmed energin förmodligen. Det blir ju en ond cirkel det där, äter man dåligt blir man trött, är man trött blir det att jag inte har någon matlust och allt går runt i cirklar.
Var i alla all på gymmet i morse, körde ett benpass med fokus på rumpa, otroligt skönt och fick till ett riktigt bra pump in the rump så att säga 😉

Träningshetsen som pågår just nu är grymt kul måste jag säga, det är ju lite av en trend och vem är jag att snacka, jag har också hakat på den. Skillnaden är att jag har tänkt fortsätta med denna för resten av mitt liv, det är en ny livsstil och jag har äntligen hittat rätt, till någon som jag trivs med.
Det farliga i denna träningtrend tror jag är att folk glömmer bort att vila, man är så uppe i sina 2 pass om dagen och så resultatskåt att man glömmer lyssna på kroppen om den skriker vila. För att reservera mig för vissa kommentarer, måste jag ju självklart skriva att alla är olika och behöver olika mycket vila. MIN kropp tror jag behövde 5 dagars vila förra veckan.
Skillnaden som börjar bli med mig är också att jag struntar mer och mer i resultaten just nu, jag tränar för att må bra, resultaten kommer ju när dom kommer.
Det enda jag gör är att ta bilder, det är då jag kan se, när jag jämför dom, att det faktiskt händer grejjer.
Vår hjärna har inget fotografiskt minne, man kan inte se sig själv i spegeln ena veckan och sen nästa vecka ser skillnad, det funkar inte så. Vill man se sina resultat, då är det bilder som gäller, helt klart!!!
Just nu satsar jag på mitt välmående, MITT välmående står helt i fokus. Behöver kroppen vila för att få välmående, ja då ska den minsann få vila några dagar. Thats it! Plus att det faktiskt var lite extra roligt att komma tillbaka till gymmet idag 🙂

KRAM!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!