Lite mat och mycket träning!!

Jag är ett levande bevis på att ovan påstående INTE stämmer, i alla fall inte i längden mina damer och herre.
Visst, man behöver ligga på ett underskott för att tappa fett, det har vi tagit upp här innan, eller hur? Och självklart tappar man i vikt till en början om man nästintill svälter sig. Vet ni vad som händer sen?
Jo, det stannar!!! Jo det är sant, har det inte hänt ännu så kommer det ske, jag lovar!
Vi tror att ju mindre vi äter och ju mer vi tränar, desto mindre blir vi. Det är inte sant!
Jag är verkligen ett levande bevis på vad mer mat och mindre resultatsfundringar kan göra med kroppen.
Det är nämligen så att om man stressar, så gör kroppen allt för att ta hand om och bearbeta stressen, all energi går åt till det. Och om man då äter alldeles för lite kan du ju tänka dej att det inte gör att kropepen får mer energi precis.
Som jag skrev igår försöker jag att inte bry mig så mycket om resultaten längre men jag tar ändå lite bilder då och då för lets face it, kul är det ju ändå när man ser att kroppen ändras.
På bilden nedan har ni en 8 veckors progress, visst har det hänt grejjer? Ohja!

image
Vad har jag gjort då? Jo det enda jag har gjort är att ÄTA mer mat, min träning ser exakt likadan ut, mestadels styrketräning med några inslag av cardio i veckan. Det är alltså bara mat jag har adderat, inget annat.

Såhär är det, det tar tid, så är det bara. 8 veckor kanske är jättesnabbt för vissa medans folk säker tycker att det har gått sjukt sakta för mig. Men vet du vad? Jag bantar inte, jag kommer aldrig banta igen, never ever. Detta är ett resultat som jag har fått genom att äta mer mat, godis och glass ibland och ja, helt enkelt njuta av livet.

Så enkelt är det!!! Så till er som står still just nu, ta er en tankeställare. Från att gå från att äta alldeles för mycket till att äta alldeles för lite är enkelt. Det är svårt att hitta balansen där i mellan, men det går!
ÄT och rör på er, då tror jag inte man behöver oroa sig särskilt länge till.

Min resa, från den dagen jag bestämde mig!

Min resa, från den dagen jag bestämde mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!