12. Sluta va otacksam

Vad är du glad för?
Jah är glad över min familj, att jag har ben att gå med, ögon att se med och öron att göra med! Jag är glad över min friska kropp, mina bruns ögon att det faktum att jag varje dag skrattar mycket! Jag är glad för att jag har världens bäste sambo, det bästa vännerna och möjligheten att få utbilda mig till det jag älskar! Jag är glad över all mat, allt godis!
Jag är glad över allt som för oss är så otroligt självklart!

Oavsett om du har det bra eller dåligt – gå upp varje morgon och var tacksam för ditt liv. Någonstans där ute finns det någon som kämpar för sitt. Ta hand om ditt liv och uppskatta det. Varje kväll, när du går till sängs, försök tacka de fem saker du känner dig glad att vara i ditt liv så att du vaknar lyckligare

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!