Working nine to five

Fast idag har jag jobbar åtta till sex, en väldigt lång dag med andra ord! Fia är trött kan man säga och de hemmagjorda hamburgarna som P just nu står och steker och de hemmagjorda klyftpotatisarna i ugnen kommer smaka grymt bra!
Men en sjutusan träningsvärk i ben och röv tog jag vila idag, dom små stackars benen ska få jobba på lördag igen! Jag ska nämligen till stockholmaren i helgen igen, P ska springa toughest Viking på lördag! Yes its true! Kommer bli en grym helg med träning med flisan, mys med Sanna och massa mera mys med P 🙂

Igår spelade vi in vårt första podavsnitt till välmåendepodden som sänds för första gången på lördag kl tio! Hjälp så kul det va och så kul vi hade! Avsnittet blev liiiiiiite längre än väntat, nämligen 48 minuter( planerat 20-30) 😉 Men ett simpelt rookiemisstake, bättre nästa gång!:) Vill ni lyssna på lördag ( klart ni vill) så kommer vi finnas i podcaster appen och på iTunes 🙂

Pusssss på er!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har precis hittat hit, vilken tjej du är!! Fantastiskt inspirerande & all positiv energi!! Keep up the good work girl!

    Elna 2015-05-21 19:16:19
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!