DU gjorde min dag

Ni alla som kommenterar, mailar och kommenterar på instagram är helt underbara! Fan vad det för mej lycklig!
Men idag hände det något speciellt! Jag har alltid tyckt att det är så tråkigt, oss tjejer i mellan, att vi sällan hälsar på varandra på gymmet? Det är precis som att vi är avundsjuka eller rädda för varandra? Killar brukar dock hälsa glatt! Kanske beror det på att man är av det andra könet men ändå 😉 hahaha!
I vilket fall som helst händer det något stort idag! En tjej kom fram till mej på gymmet och berättade att hon följer min blogg och tycker jag har en så sund inställning!
Detta gjorde mej så fruktansvärt jävla glad så jag va tvungen att krama om henne! Så ett stort fett personligt tack för att DU kom fram och gjorde min dag ÄNNU bättre! Det är precis så jag vill att det ska va!
Jag ser fram emot att börja hälsa och prata med dej på gymmet nu och kanske till och med kunna träna ihop!

Jag ska börja införa detta, hälsa på alla på gymmet numera! Kanske ett glatt godmorgon på morgonen är precis vad folk behöver? Hädanefter ska jag alltid hälsa, le gör jag alltid men nu ska jag hälsa också!!! Sne om folk inte hälsar tillbaka, fine, men då har jag iaf försökt 🙂
Som tjejen idag (glömde fråga vad du heter) gjorde, hon gjorde ju min dag!!!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag följer din blogg och insta, och du ger mig så himla mycket motivation, du verkar vara en sån himla fin person. Alltid så glad och inspirerande. Önska jag kände dig i verkligheten, så man kan träna och ha kul man behöver en sån som dig runt sig!
  Forsätt vara du och fortsätt vara en motivation för många!!
  Kram

  Mikaela 2015-05-22 17:53:00
  Svara
 • Så glad över att jag äntligen tog mig modet att gå fram till dig idag på gymmet 😀 du är verkligen en jätte fin och fantastisk person på alla sätt o vis, och inte minst inspirerande! Ska bli jätte roligt att få börja hälsa/prata med dig och vi kan absolut träna ihop någon gång 🙂
  Stoooor kram, ha en fin helg
  Sanna

  Sanna 2015-05-22 14:35:22
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!