Tro på DIG själv!

Man inser, när saker händer, att det är sååå viktigt att tro på sig själv och prioritera sig själv.
Extra viktigt är det när det verkar som att andra inte bryr sig ett skvatt.

Jag var på mitt första möte på ätstörningsmottagningen idag och det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade hoppats på lite mer feedback, lite mer entusiasm och framförallt bli tagen liiite mer på allvar.
Jag har 3 möten inplanerade just nu, ett redan i nästa vecka. Nån direkt utförlig utvärdering kommer jag inte ge idag, kanske inte ens när alla tre samtalen är klara! Vi får se lite vad vi kommer fram till.

I vilket fall som helst, oavsett hur tungt det kändes idag, var det en känsla av blandad ledsamthet/stolthet och modighet. Jag kände mig modig som tagit mig dit, att ha tagit steget till hjälp. Man känner sin kropp väldigt bra har jag insett, därför vet man också bäst själv vad man själv behöver.
Om någon tvivlar gäller det att stå på sig själv och fullfölja det man kom dit för att göra! och det har jag ta mig tusan tänkt göra!!!!!!

Hur har er helg varit? 🙂
Min har varit helt underbar. Fler bilder från Toughest och helgen i Stockholm kommer imorgon 🙂

KRAM!!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!