Underbar dag

I söndags hade jag en sån där riktig välmåendedag uppe i Stockholm, ni vet en sån dag där man bara är och njuter!
Det är ju något speciellt med att starta dagen med hotefrukost;) Dagen blir sällan dålig då liksom!
Efter det blev det stan för fika med Sanna JC och flisan, underbart att då sitta i timmar och prata med dessa tjejer alltså, dom är underbara!
Mycket har hänt det senaste året, jag har insett hur viktigt det är att omringa sig av folk som GER en energi! Hur viktigt det är att faktiskt lägga ner energi på dom som ger tillbaka och dessa två tjejer är några av dem!

Resten av dagen spenderades på Skansen! Jag har aldrig varit på Skansen och hjälp så mysigt det var, som en helt gammal stad typ! Plus att jag älskar att spendera tid med djur, jag kan stå hur länge som helst och bara titta på djur, dem får mig så avslappnad och dom är ju så söta att man dör!:)
Vi kom lagom till förökning av björnarna också, skrattade så jag dog 😉

Promenad till och från Djurgården, Skansen, fika och första mjukglassen gjorde dagen perfekt!!
Jag njuter verkligen när kan koppla bort allt sånna här dagar! Vanligtvis är jag stressad till 100 och sånna här dagar behövs!
Jag hoppas ni unnar ER något liknande snart, kanske kan till helgen?:)

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!