Choklaaaaaaad

Jag är en sucker för choklad, det är jag MEN jag är en ÄNNU större sucker för salt lakrits! Skulle jag va tvungen att välja skulle jag välja lakrits! Men vet ni vad, jag är inte tvungen att välja! Jag kan äta både och!

Ännu bättre är just NutriNicks choklad! Jag tycker inte man ska ha dåligt samvete om man käkar choklad överhuvudtaget men missförstå mej rätt, här har ni en choklad som är så jäkla bra! Dom ha reducerat allt det där jäkla sockret som egentligen är så onödigt och ersatt det med stevia och IMO fibrer! Kakaon har dom självklart bevarat då den i själva verket är NYTTIG, proppfylld med antioxidanter!

Då tänker ni, ja men hur god kan den då va?
MYCKET ska jag tala om för dej!:)
Ät den som den är, toppa pannkakor med den eller varför inte göra muffins med chokladbitar i?
Oavsett hur ni väljer att förtära den, ät den! Jag lovar ER, ni kommer att älska choklad ännu mer efter detta!!

Beställ den på NutriNick.com eller bodystore.com 🙂
Beställer ni från hemsidan är jag en specialkost ni kan få för rabatt om ni är riktigt snälla 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!