Morgonstund

Jag hade tur som fick ledigt idag, satte mig i lilla SMY (min bil) klockan 19 igår och anlände till härliga Linköping runt 22. Ska bli härligt med en långweekend med P i denna stad som sägs vara grym? 🙂
P bor ju bara i ett övernattningsrum så en riktigt liten myskänsla är det, som om det vore hans gamla pojkrum ni vet, 1 säng i 1,10 storlek, ett skrivbord, en soffa, posters på väggarna, det är som att komma tillbaka till tidigt 2000 tal igen alltså 😉

Idag har jag en sååå härlig morgon, älskar mornar med sommarkänsla. Jag steg upp när P stack till skolan, sen har jag varit ute på en 5 km promenad i solen med Hanna och Ellinor i öronen och nu sitter jag och bloggar och käkar frukost, UTE 🙂 Riktiga sommarkänslor och har en härligt avslappnad känsla i kroppen, ska verkligen försöka njuta. 🙂
Vi får se vad resten av dagen bjuder på, det blir kanske lite gym, sen förmodligen grill och bio ikväll 🙂

Har ni några planer inför helgen? 🙂 Glöm inte bort Välmåendepodden imorgon, vi pratar första gången på gymmet 🙂

KRAM

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!