Popcorn på bio

Förr trodde jag alltid att välmående för mig skulle va att gå ner till min heliga siffra, 65 kg av någon konstigt anledning. Det skulle inte spela någon roll hur det skulle gå till, huvudsaken va att jag nådde dit! Jag var beredd på att ge upp allt inför varje diet, Sllt jag älskade bara för att nå min älskade målvikt. Hur gick det? Det gick ju sådär, dieterna har aldrig riktigt funkat på mig, i alla fall in i längden då jag tröttnade så fort det visade +- 0 på vågen. Skillnaden från då och nu är att jag lever en helt annan livsstil, en livsstil där allt jag faktiskt älskar tillåts!

Biomys igår och tro det eller ej, jag var INTE sugen på lösgodis, hjälp! Borde jag va orolig?;) Däremot popcorn fick det bli i biostolen, det är nämligen något alldeles speciellt med popcorn på bio! Dom smakar något alldeles extra, dom smakar välmående!
Btw så va Poltergeist GRYM!inte bara skräckig och läskig utan faktiskt riktigt bra!:)
Jag är ju en sån som ÄLSKAR skräckisar, det bästa!:)

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!