Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Thaiiboxning

Heeeeej alla 🙂
Har ni haft en fin helg so far?

Jag gjorde en så kul grejj igår! Jag och P testade tillsammans med hand klasskompisar på thaiboxning för första gången igår, riktigt roligt!

I mina ögon är thaiboxning brutalt, efter att ha sett det på riktigt i Thailand va det i alla fall min uppfattning och det är det ju också men ack så roligt det var och vilken träning:) Svetten rann och jag blev heeelt slut!

Jag känner av kroppsdelar jag inte visste jag hade idag! Jag har alltså träningsvärk i HELA kroppen! Jag kan inte skratta, då krampar liksom hela magen, ryggen hela vägen upp till lungorna, en helt underbar känsla med andra ord 🙂

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!