Thaiiboxning

Heeeeej alla 🙂
Har ni haft en fin helg so far?

Jag gjorde en så kul grejj igår! Jag och P testade tillsammans med hand klasskompisar på thaiboxning för första gången igår, riktigt roligt!

I mina ögon är thaiboxning brutalt, efter att ha sett det på riktigt i Thailand va det i alla fall min uppfattning och det är det ju också men ack så roligt det var och vilken träning:) Svetten rann och jag blev heeelt slut!

Jag känner av kroppsdelar jag inte visste jag hade idag! Jag har alltså träningsvärk i HELA kroppen! Jag kan inte skratta, då krampar liksom hela magen, ryggen hela vägen upp till lungorna, en helt underbar känsla med andra ord 🙂

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!