Mugcake

I min senaste leverans från NutriNick fanns det två påsar med Cake in à mug från sukrin och NutriNick! Den smakade precis min mormors kladd! När vi var små gjorde min mormor alltid kladd till mig och min lillebror! Det kladdet innehöll vispgrädde och oboy, japp en riktigt hälsobomb! Det finns en anledning till att allt onyttigt är gott 🙂
Denna mugcaken har inte riktigt samma innehåll men den smaka nästan lika gott!:) Fri från gluten, ägg och tillsatt socker är dem också och 1 påse + 1/2 dl vatten blandat ihop har du skapat drömmen! Jag kan rekommendera att skippa att värma den i mikron en gång och bara käka smeten för OMG!
Beställ hos NutriNick!
Puuuuss!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!