"tar man mycket selfies på gymmet kan man va psykiskt sjuk"

Oj så sjuk jag är isf! ”Sprang på” rubriken på Facebook i morse och det lät så löjligt, ögnade igenom och det handlade om att om man tar mycket selfies på gymmet är man självupptagen och egenkär. Men är det något fel med att tycka att man själv ser bra ut? Är man psykiskt sjuk för det?
Jag tror att ALLA har psykiska bekymmer, somliga mer än andra, somliga har kanske inte märkt det ännu MEN jag tror faktiskt inte att ta bilder på gymmet kännetecknar psykiskt sjuka människor, nääee det tror jag faktiskt inte.
Men det känns lite typiskt svenskt, eller hur? Det är typiskt svenskt att inte få tycka att man själv ser bra ut, man ska inte älska sin kropp och man får absolut inte tycka att man är bra på saker?
Det är skillnad på att skryta och tycka man är bra på saker, stooooor skillnad.
Det är egentligen inte konstigt att folk har dålig självkänsla i dagens samhälle, med tanke på att det är förbjudet att berömma sig själv för att man gjort något bra, nått sina mål eller känner sig snygg för en gång skull.
Det är skönt att se att det håller på att ändras, framförallt på sociala medier och liknande. Selfies må störa många, men jag får ofta komplimanger för mina, att man blir glad av mina bilder. Många till och med inspireras av mig och mina selfies. Och dom som inte gör det, behöver inte följa mig, så enkelt är det.

Anyways, tillbaka på gymmet i morse och hjäääälp vad roligt det var. Hade hela gymmet för mig själv och hade bestämt mig för att köra rumpa då det var ett tag sen nu, otroligt gött. 🙂

Benpress 80 kg, 100kg, 120 kg, 140 kg, 160 kg, 140 kg, 120 kg, 100 kg, 80 kg (minns inte antal reps då jag inte räknade, körde istället tills jag var trött)

Enbens benpress (snett för rumpan) 40 kg, 50 kg, 60 kg, 70 kg, 50 kg, 40 kg

Hipthursters 20 kg + stång som väger ?(10-15 kg) 3×12

Kickbacks i smith (stå på alla fyra och lyfter stången upp med benet) 5 kg + stång 4×10

Abductor 40 kg, 50 kg, 60 kg, 70 kg, 60 kg, 50 kg, 40 kg (räknade inte reps, körde så många jag orkade tills rumpan var slutkörd)

Ett härligt pass med andra ord. Passade även på att ta lite selfies (såklart). Måste ju vara så mycket sjukare att gå in på toan att göra det 😉 Haha

KRAM på er 🙂

image

 • image
 • Kommentera

  Skicka Kommentar
  Sparar din kommentar...
  0kommentarer

   senaste från Mode

   Metro Mode Club

   SE ALLT
   metro mode rekommenderar

   Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!