Vad jag tycker spelar ju mest roll

Jag fick lite positivt feedback på det jag sa i första avsnittet av välmåendepodden, hur jag gör och hur jag jobbar för att hantera min hjärnspöken.
Alla bilder, alla selfies och alla texter jag lägger upp på instagram (@fiaanderberg för er som inte följer mig där) har jag oftast en mening med.
I alla texter jag skriver, skriver jag på ett sätt som jag vill tänka om mig själv. Om vi exempelvis säger att mina hjärnspöken är extrema en dag, den berätta för mej att jag inte kan äta godis den där onsdagskvällen exmpelvis.
Då skriver jag en text relaterat till en passande godisbild, där jag skriver att joho, det kan jag minsann visst.
På så vis intalar jag mig själv motsatsen, även om mitt hjärnspöke säger BIG NONO vet jag ju innerst inne att det inte är farligt, på så vis bearbetar jag mitt hjärnspöke.
För det är nämligen så att det som jag tycker spelar ju störst roll! vad andra tycker, oavsett om det är positivt eller negativt, spelar ingen roll! Självklart blir man glad av komplimanger men det kan aldrig ändra mitt sett att se på mig själv! Det är nämligen bara jag som kan det!
Mina selfies, mina texter och mina bilder lägger jag inte upp för uppmärksamthetens skulle, jag lägger upp dem för min skull, för att jag ska kunna gå tillbaka och se på mig själv på det sättet som texterna beskriver, och det brukar oftast funka!
Jag tror också jag är ganska inspirerande i mina bilder och texter, jag hoppas ju det i alla fall. Jag vill nämligen nå ut till dem som också har problem, att det är okej att tänka positivt om sig själv och verkligen motarbeta den där onda demonen som sitter (i mitt fall på mitt högra öra, hahaha lame jag vet, men förhoppningsvis är han snart borta ;))

KRAM på er!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!