Välmående

Välmående har mååånga olika betydelser för oss! Dock har jag insett under årens gång efter mycket bantning, hetsätning, svält och bulimi vad välmående egentligen är och det är sååå mycket mer än bara tappa i vikt.
För mig handlar det om träning, mat, vänner, familj, kärlek, resor och massa massa mer.

Jag och Jossan diskuterar detta i vår podd som startade för två veckor sen. Va, har du missat det?
Podden heter välmåendepodden och det är fullfokus på välmående, ett positivt tänkande, vad som gör oss glada och vad vi älskar mest = välmående!
Ni hittar podden i Itunes, i appen podcaster eller på soundcloud.com. Kommande avsnitt (på lördag) pratas det om dieter, snabbmat och kaloriräkning bland annat och vad vi tycker om det.

Jag insåg idag, när vi spelade in avsnittet som kommer på lördag, hur långt jag har kommit. Det gör mig stolt att lyssna och höra hur jag själv resonerar för såhär hade det inte låtit för 6 månader sen.
För mig har det alltid vara något som man måste utesluta eller extremförändra. Man kan ju inte gå ner i vikt om man äter godis? Man kan ju inte äta så mycket mat för då tappar man inget?
Bakom dessa påstående ligger så mycket okunskap, för du kan visst gå ner i vikt och äta godis, för du kan visst äta dej mätt och fortfarande tappa.
Det är snarare på det viset det är hållbart i längden och det som leder till en livsstilförändring!
Jag har mitt hjärnspöke som trollar med mina tankar, men jag kämpar såå mycket emot, han ska inte få ta över längre och heller aldrig igen!
Min kropp mår bättre idag, jag mår bättre idag, sen jag började sluta stressa, äta mer och njuta!
Missa inte välmåendepodden på lördag hörrni, klockan 10 släpps det och viktiga punkter tas upp!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!