The perfect mellis

Med inspiration av @fatnessmorsan på instagram igår (riktigt grym brud by the way) gjorde jag ett himmelskt gott mellis igår.
Jag hade några mjuka nektariner kvar som inte var för gamla men ändå för mjuka att äta bara rakt upp och ner.
Dessa stekte jag i smör, sukrin och vaniljpulver till dem blev gyllene bruna. Jag toppade sedan fruktkompotten på keso. Det blev så himmelskt gott!

image

image
För er som bakar mycket kan jag verkligen rekommendera sukrin! Jag kan ibland tycka att man får en liten bismak efter exempelvis stevia. Det får du inte av sukrin, allt stämmer bara överrens i munnen! Så gillar ni att baka och vill ha ett grymt sötningsmedel, skaffa sukrin! Man kan beställa det hos NutriNick 😀

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!