Nationaldag?

Är det bara jag som inte firar nationaldagen typ? Känns inte som att vi gör det direkt i Sverige längre och jag vet inte varför?
Vad jag förstår det som är det ju värsta folkfesten i Norge!
Tråkigt ändå!

Jag njuter av att P äntligen är hemma, och ännu mer njuter jag av tanken att han inte åker på måndag, och inte måndagen efter det och inte efter det heller! Han ska va hemma superlänge!:)

Startade dagen med ett axel/ryggpass på gymmet följt av ett möte med min nya pt och jag är så exalterad av vad som komma skal, hon verkade så bra så upplägget kommer bli grymt!
Dock är mitt mål samma som innan, jag har inte tänkt tävla eller liknande!
Resten av dagen har bjudit på stranden (inget solväder dock), fotboll och uthämtning av paket, en ny produkt som jag ser fram emot att testa, visar imon 😉 Kvällen? Ja vi får se vad den har att bjuda på 🙂
Ett nytt avsnitt av välmåendepodden släpptes imorse, vi snackar viktiga grejjer så missa inte!!;)

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tusen tack för ett grymt avsnitt av välmåendepodden om kaloriräkning med mera. behövde höra era ord och erfarenheter om detta. Nu ska jag slänga mitt kostschema och leva! Köra mitt eget race! Är jätte rädd för att gå upp tillbaka men ni gav mig hopp om att köra mitt egna race. Tack för att ni finns, fortsätt med podden! Kram

    Jeanette Dahlström 2015-06-08 14:35:16
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!