Leverans av ny produkt

Nämligen….*trumvirvel* fibersirap 🙂 En utav NutriNicks nyheter just nu är fibersirapen som ersätter just den vanligs mörka sirapen i matlagning och bakning men funkar alldeles utmärkt att bara ha den rakt upp och ner på pannkakorna också ( som jag hade i morse):)
Denna sirap är en utav huvudingredienserna i just, allas våra älskad questbars, och är lite vad som gör questbars till faktiskt questbars!
Sirapen har ett väldigt lågt GI och innehåller prebiotiska fiber som är bra för magen, lite maltextrakt och stevia!

Som jag skrev är det lite denna sirapen som gör questbars till just questbars så självklart ska jag testa att göra mina egna!:) Ge mej tips på varianter hörni, hade gärna gjort något med mint 🙂
Sirapen har tidigare bara varit tillgänglig i USA men äntligen lanseras den även i Sverige, och självklart av bästa NUTRINICK(deras shop har ni här) Den kommer också blir tillgänglig på exempelvis bodystore 🙂

I paketet fanns även en stoooor förpackning med kexbars som jag ska dela ut på tisdag när jag har min sockerutdtällning samt på lite andra ställen:)

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!