Alltså denna j**la mathets

image
Nu börjar jag bli riktigt trött på all jäkla mathets i ALLA sociala medier som excisterar!
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå från otränad och ohälsosam till tränad och ohälsosam. Det gick tydligen. För vet ni vad? Bakom gymmets dörrar finns så jäkla mycket skit!
Jag gick in i fitnessvärlden via sociala medier, ett val som jag aldrig någonsin har ångrat, men just nu, tar jag mig en tankeställare vart tusan världen är på väg?
Du ska äta det men inte det! Socker är farligt för kroppen, fan vad duktig du är som äter kycklingsallad, hjälp vad härligt att se att du unnar dej ibland som alla oss andra? Vad är detta?
Socker finns som tillsatt och som naturligt i livsmedel, kolhydrater (sockerarter) finns i frukt och bär, det finns i yoghurt (mjölk) och det finns i massa annat! Sen finns det vita sockret (raffinerade kolhydrater) som kroppen INTE behöver för den kan framställa glukos själv, men som vi människor ofta tycker smakar väldigt gott!
Socker är ohälsosamt? JA, i för stora mängder men vet ni vad, DET ÄR PROTEIN också! Vad folk inte vet är att för mycket protein också är farligt för kroppen, i för stora mängder MEN protein är livsviktigt, vi måste få i oss protein! ALLT I MÅTTLIGA MÄNGDER!

Alla dessa inlägg, alla dessa kommentarer är jag så otroligt trött på! Varför är man duktig om man äter godis, varför är man duktig om man äter en kycklingsallad och tränar 10 ggr i veckan? Varför måste det ens kommenteras?
Allt handlar ju om måtta! Äter du lite socker någon gång ibland kommer kroppen inte ta skada, lika väl som den inte tar skada av måttliga mängder protein. Det är när man överdoserar allt som problemet uppstår!
Jag ser inte ätstörningar och andra problem som konstigt längre! Det är vardagsmat i världen vi lever i JUST för att denna jäkla hets och press finns hela tiden!
Jag tycker att man ska fokusera på att äta det MAN SJÄLV mår bra av!

Se på det såhär, mat är livsviktigt, ändå finns det folk som dör av mat, folk överäter! Ändå kan vi inte leva utan det! Vad folk måste förstå är att allt går att äta, med måtta! Eller ska vi sluta äta? Nä för då dör vi ju!!

Ursäkta ett kanske aggressivt inlägg, men detta börjar gå till överdrift. Hetsen börjar gå till överdrift och stoppas inte den snart så vet jag inte vad som kommer hända.
Jag lever i en offentlig värld, och jag älskar det, men jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt att bli frisk från sina hjärnspöken och fortfarande vara aktiv på sociala medier. Jag antar att det som sägs utanför påverkar mig mer än vad jag kunde ana ändå! Jag inser självklart att alla är olika och tycker olika, men inget är rätt eller fel, inget är bra eller dåligt? Okej att socker inte behövs, men tycker man om det ska man få äta det någon gång ibland? Älskar man kycklingsallad ska man självklart då äta det och älskar man lasagne ska man SJÄLVKLART käka det!

Det var allt för mej!

KRAM!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Amen! Jag äter alltid vad jag känner för och har alltid gjort det. Är kanske inte i världens bästa shape. Men jag bryr mig inte så mycket, Blir däremot irriterad när andra lägger sig i mina vanor och mitt utseende (jag är verligen inte tjock) utan att jag någonsin bett om det. Jag är het med lite kurvor, jag mår bra, ja jag diggar rosévin. Låt mig vara. Så tack för ditt härligt agressiva inlägg. Puss!

    Lina 2015-06-09 19:28:17 http://lineriet.blogspot.com/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!