Att koppla av…

Ett utav ställena där jag alltid kunnat koppla av är vår före detta sommarstuga! Idag bor min mamma och hennes sambo här permanent och jag ÄLSKAR ATT ÅKA HIT! Jag älskar huset, jag älskar att huset ligger precis vid sjön, jag älskar alla minnen som kommer upp från mina barnsdomssommrar här! Jag är lyckligt lottad som har möjlighet att få komma till ett sånt här ställe, och bara få vara!

Igår badade jag för första gången, sent för att vara mej och Gud så kallt set va fortfarande! Men doppet fullföljde sin uppgift, det svalkade!

Jag hoppas även ni njuter av solig, svensk sommar, det är ju i stort sätt det bästa som finns 🙂

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!