Rensning

Jag har lärt mig en sak de senaste veckorna! För lite mer än ett år sedan började jag använda sociala medier mer aktivit än någonsin, jag började följa 500 pers på instagram, peppande människor som gjort en sjuhelvetes resa! Vissa konton tävlade och vissa inte!
Jag fick en lite vrängd vild av hur en kropp ser ut! Jag trodde ärligt talat att tjejerna som tävlade såg ut så året runt, att dem helt enkelt hade en träningsformen året om!
Det satte otroligt höga krav på mej, eller nä, jag själv satte otroligt högs krav på mig själv! Jag strävade lite efter att ha den kroppen året om och blir nästan lite irriterad på mig själv idag när jag tänker på det! Mina resultat var oavsett hur jag tränade bara en liten piss i nilen!

Jag började rensa bland dem jag följde, jag insåg nämligen att vissa konton fick fram en sida av mig som jag inte ens strävade efter! Jag strävar inte efter en dietad tävlingsform, jag strävar efter en all around kropp! Ingen beachkropp, inga dieter, ingen bulk, utan helt enkelt en balanserad livsstil!

Idag följer jag personer på instagram med samma syn på träningen som jag, det är vad jag behöver för att motiveras! Jag behöver se att ”fitnesstjejerna” inte är mer än människor, att dem äter godis ibland, skräpmat ivlandmoch träna för att dom älskar det!
Och vilka kroppar dessa tjejer har! Starka som djur ch helt galet snygga!

Jag själv behöver se att dessa tjejer inte är mer än mänskliga, att det är okej att inte alltid ha motivationen på topp!

Jag själv har ett helt annat mål med min träning idag! Idag strävar jag efter en stark kropp, en större rumpa och snygga former! Därav en rensning som har lett till att jag bara följer människor, sånna som får mig att må bra, sånna som inspirerar mej!
Puss

Va din egen motivation!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack!! 🙂 kalasbra, nu har jag lite att spana in!

  Hanna 2015-06-22 16:56:54
  Svara
 • Några tips på bloggar/instagramkonton att följa om man vill inspireras till att leva sunt och hälsosamt med varierad träning? 🙂 lite som din blogg alltså.. 🙂 Är less på alla typiska fitnesskonton, tävlingsdieter och kroppsformer jag ändå aldrig kommer uppnå själv 🙂

  Hanna 2015-06-21 17:45:24
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag förstår exakt va du menar, oh ja, har massor, framförallt instagramkonton, eatsleeplift.repeat(en av mina bästa vänner), fitnessbytherese, fitnesshanna_(en av mina bästa vänner), fatnessmorsan (grym tjej), heysam.se, clarajonsson, healthynotadiet! Hoppas du hittar någon du älskar 🙂

   Sophia 2015-06-22 15:37:06
   Svara
 • Skulle vara så himla uppskattat om du lade upp dina träningspass, särskilt barnpass då jag har svårt att lägga upp mina o har dålig inspiration. Kram!

  Moa 2015-06-18 19:34:20
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Jag antar att du menar mina benpass?:) Nu går jag på ett schema från min pt så kan inte lägga upp hela pass men lite övningar, absolut 🙂

   Sophia 2015-06-20 11:18:23
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!