Min midsommar

Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjort denna helgen, eller ja, igår 🙂
Vår midsommar bestod av tältning och kanotpaddling i en sjö med massa öar utanför Laholm! 🙂
Det regnade, det regnade och det regnade, sen sken solen, sen regnade det och ja så fortsatte det! Vi hade fullt upp att hålla elden vid liv, ändå var det bland de roligaste midsomrar jag någonsin haft! Så enkelt, så lättsamt och så roligt! Jag älskar att umgås med lättsamma människor, man kan bara vara och njuta!
Som vanligt höll jag mig nykter vilket bara blir lättare och roligare för mig, inte bara för att jag mår bättre, men jag har så mycket roligare!

Vad gjorde ni på midsommar hörrni?:)

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!